Hírek

  • 01
    2011-10-11

    Csinos hostess lányok reggelivel üdvözölték a Bartók Udvar bérlőit szeptember 19-én.  A Bartók Udvar főbejáratának átalakítására a nyár folyamán, a szabadságolások ideje alatt kerített sort az irodaház fejlesztője. 

    Az augusztusi hőség tovább fokozta az amúgy sem szívderítő építkezés kellemetlenségeit, azonban a Bartók Udvar bérlői nagyon türelmesen viselték ezt az időszakot. Az akcióval a munkálatok során tanúsított türelmet kívánta megköszönni az InfoGroup üzemeltetési csapata.

    Átalakításra került a parkoló- és fizetési rendszer, egy modernebb, a bevásárlóközpontokéhoz hasonló rendet vezetetett be a fejlesztő. Az üzemeltetési csapat figyelembe vette az eddig tapasztalt szokásokat és azokat automatizálták, így a be- illetve kiléptetési idő jelentősen lecsökkent. A beruházást megelőzően egy átláthatóbb, könnyen alkalmazható rendszert és ahhoz kapcsolódó infrastruktúrát kerestek.

    A főbejárat átalakításának igénye a bérlőktől származott. Pár hét múlva sor kerül az idei bérlői elégedettség mérésre, amiből kiderül hogyan tehetné az InfoGroup még komfortosabbá a Bartók Udvart. Tekintse meg az eseményen készült fotókat.

  • 02
    2011-06-17

    2011 a szervezeti változások éve,  idén más területekhez hasonlóan a marketing tevékenységünket is stratégiai alapokra helyeztük. 2011 áprilisában arculatváltásra és online eszközeink megújítására meghívásos tendert írtunk ki.

    A modern, új arculatnak megfelelő design mellett egy tartalmában is modern vállalati portált kívántunk létrehozni. Hasznos, naprakész tartalommal kívánjuk kiszolgálni látogatóinkat, célunk, hogy a cégcsoport 23 éves pályafutása alatt felhalmozott tudásunkat és  mai projektjeink gyakorlati tapasztalatait megosszuk.   

    A teljes tartalommal terveink szerint július végén fogunk szolgálni. Ekkor weboldalunkról is elérhetőek lesznek közösségi tartalmaink illetve az aloldal tartalmához kapcsolódó letölthető dokumentumok. A már most is működő tartalmak közül ilyen a sajtószoba

    Ha van javaslata, ötlete weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük küldje el visszajelzéseit a benko.orsolya@infogroup e-mail címre. Jó böngészést!

Bővebben

Elhelyezkedés

Bővebben

Fotótár